Mikor elkészültek az egyedi bútoraim, már az új lakást rendeztem be velük

Mikor elkészültek az egyedi bútoraim, már az új lakást rendeztem be velük

Biztos sokan tudjátok, mennyi munkával jár egy költözés. Az ember hónapokig stresszben él, spórol a költöztetőautóra, becsomagol, kicsomagol, minden törékenyt duplám bebugyolál, majd kibontja, “mer’ mégse lesz az úgy jó.” Szóval az egész egy nagy káosz, amibe én hirtelen belecsöppentem, mikor Veszprémből Győrbe kellett költöznöm munkaügy miatt. Megkaptam álmaim állását, jól fizetett, magad pozíció volt és nem hagyhattam ki ezt a lehetőséget. Hirtelen kellett döntenem a költözés mellett, de a saját lakásom eladása némi nehézségbe ütközött, ugyanis a legtöbb ember, aki eljött megnézni, különböző okokból mindig visszamondta a vételt, én pedig kétségbeestem, hogy nem tudom időben kifizetni az új győri lakást. Sőt, már az egyedileg készíttetett bútoraim is félig készen voltak, várták, hogy az új lakásom ékei lehessenek. Az egyik barátom ajánlására felregisztráltam egy Nextapró nevezetű oldalra. Elmondása szerint ő ott tudott eladni több mindent is, konyhabútortól kezdve telefonon át kézi habverőig. Ez elég volt, hogy megpróbálkozzak a hirdetés feladásával.

Mikor ellátogattam az oldalra, azonnal könnyen ki tudtam rajta igazodni. Mindent megtaláltam, a keresősávot, a szűrőt, és azokat egykönnyen tudtam kezelni már az első alkalommal. Mivel sok az eladó lakás Győr városában, ezért nem volt könnyű választani, de az árkategória és a kulcsszavak beállításával könnyen ki tudtam szűrni azokat az ingatlanokat, amik a pénztárcámhoz vannak mérve és az elképzeléseim szerinti környéken fekszenek. Például mindenképpen zöldövezetbe szerettem volna költözni, elegem volt már a belvárosi forgatagból. A veszprémi lakásomat a Nextapróra is feltöltöttem, ha már a lakáskeresésben nagy segítségemre volt az oldal. Hirdetni is könnyen lehet a felületen, mivel nem kell hosszas szöveget összerittyenteni, hanem elég, ha az ember beikszelgeti a lakásra jellemző adottságokat, pontokat, így a hirdetés rendszerezett, összeszedett lesz. Mindeközben tovább böngésztem a győri lakásokat és akkor hirtelen megláttam a tökéletes otthont. Zöldövezetben volt, az ára is megfelelő volt és részletes volt a hirdetés. A fotók is kielégítőek voltak számomra. Rögtön rá is írtam a hirdetőre, hogy mikor tudnám megnézni az ingatlant. Hamar jött a válasz, már másnap mehettem lakásnézőbe.

Pont úton voltam autóval Győrbe, egy pihenőhelyen álltam meg venni valami kaját, mikor csörgött a telefonom és egy úr volt a vonal másik végén. Azt mondta, a Nextaprón látta a lakáshirdetésemet és szeretné megnézni az ingatlant. Nagyon megörültem, hogy ennyire beindultak a dolgaim az ingatlanok terén és reméltem, hogy a lakásvásárlást és az eladást is el tudom intézni pár napon belül. Mivel a győri lakás remek volt és nem találtam semmi kifogásolhatót benne, sőt, még a munkahelyem is közel volt, nem gondolkodtam sokat, azonnal lecsaptam rá. Másnap pedig sikeresen megegyeztem a veszprémi lakásom ügyében is az érdeklődő úrral. Két napon belül tehát sikerült a Nextapró segítségével új lakást találnom és eladni a sajátomat. Az egyedi bútorok remekül mutatnak az új kecóban, a fal színe tökéletesen passzol hozzájuk, beletrafáltam nagyon. Bátran ajánlom mindenkinek, szerintem másoknak is ilyen jó tapasztalatai lesznek velük, érdemes kipróbálni, mit tudnak!