Egyedi bútorgyártástól, olcsó női pulóverig, hogy lehetséges ez?

Egyedi bútorgyártástól, olcsó női pulóverig, hogy lehetséges ez?

Egyik gyerekkori barátommal sikerült megvalósítani az álmunk. Mind a ketten kifejezetten szeretünk fával dolgozni és még kis pisiként kitaláltak, hogy ha felnövünk, bútorgyártással akarunk foglalkozni. Ennek az lehet a története, hogy az ő és az én szüleink is antik bútor gyűjtők voltak és olyan fenséges, gyönyörű berendezéseink voltak, hogy gyerekszemmel egyenlő volt a csodával. Bár ez is típus függő, mert biztos sokan vannak, akiket nem nyűgöznek le a bútorok, de szerencsére mi nem azok vagyunk. Így mikor felcseperedtünk megalakítottuk kicsiny vállalkozásunk, amit egy bérelt lakótelepi garázsban kezdtünk. Szerencsére ügyesek voltunk és fejlődött a bolt, így már igényes műhelyünk van, több lelkes kollegával együtt.

Gyakran merülnek fel érdekes témák a műhelyben, a kedvencünk, amit szerintem minden férfi csapat megszokott ejteni egymást közt, hogy kivel feküdnél le, és két választási lehetőséget adnak meg. Tehát tipikus munkahelyi tesztoszteron túltengés. Most a legfrissebb téma az volt, hogy régi cimborám ajándékvásárlás előtt áll. Elég körülményes a barátnője, így nem lehet akármilyen ajándékot adni neki. Felmerült, hogy kapjon valamiféle bútort, hisz az kézenfekvő megoldást, de ezt már párszor eljátszotta. Több órás tanakodás és idiótábbnál idiótább ötlet után, egy csendes srác a műhely másik végéből mondta, hogy rendeljen neki ruhát.

Nem is olyan rossz ötlet, hisz a ruha az mindig kell a nőknek, rendelés pedig megmenti az embert a gyötrelmes vásárlási tortúrától – mondta cimborám.

Még egy tippet is adott a fiatal srác, hogy honnan rendeljen, mert mint kiderült a barátnője rendszeresen felhasználója egy online butiknak, amire úgy talált rá, hogy női pulóverek olcsón címszóval keresett rá az interneten.

Jó magyar szokás, mindent olcsón akarunk megszerezni!

Másnapra, régi pajtim már le is csekkolta az oldalt és már meg is rendelte barátnőjének a születésnapi pulóvert! Egy egyszínű fekete garbós pulcsit sikerült kiválasztania, mert nem ért nagyon a dologhoz, de a butik oldalán a szőke modellt elég szemrevalónak tartotta, ezért gondolta, kedvesének is jól fog állni, hogy nagyjából hasonló kaliber lehet. Szerencsére így is lett, olyan volt mintha rá öntötték volna azt a női pulóvert, amit kifejezetten olcsón szerzett be! Barátnője nyaggatta, honnan vette, mert kíváncsi milyen ruhákkal bírnak még.

Amikor megmutatta neki az oldalt, leesett az álla, milyen nagyszerű ruhadarabok érhetők el az oldalon! Szimpatikusnak tartotta, hogy gondolnak a molett nőkre is, mert az egyik barátnője túlsúllyal küzd, és nehezen talál magának szép ruhát, viszont ez az oldal a lehetőségek és a variációk ezret tárja a vásárlók elé!

Annyi pozitív dolgot hallottam a műhelyben erről a webshopról, hogy muszáj volt lecsekkolnom, bár mutatták benn mobilon is és kifogástalanul jelent meg az oldal, de PC-n azért még is csak más. Valóban kellemes oldal volt, ami nekem szimpatikus volt, hogy a fontosabb információk jól felvoltak tüntetve az oldalon, nem kellet kutatni utánuk. Én nem értek a ruhákhoz, de igényesen voltak prezentálva egyedi módon.

Azóta is talonba tartom ezt az oldalt, mert lehetséges, hogy én is használni fogom, ha kedvesemnek valami csinos holmit szeretnék vásárolni meglepetésként, de nem árulom el neki, honnan van, mert ha tudomást szerezne az oldalról, biztosan minden vagyonunkat elköltené rajta!