Bútorszállítás, új autógumik

Bútorszállítás, új autógumik

Édesapámmal egyedi bútorokat tervezünk és gyártunk saját vállalkozásunkban. Már 10 éve csináljuk, és sikeresnek mondható az üzlet. Szeretjük is csinálni, minden bútordarabban ott vagyunk egy picit mi is, minőségi munkát végzünk, és nagyon figyelünk a kezünkből kiadott termékekre és az ügyfeleinkre.

Édesapám mióta az eszemet tudom, asztalosként dolgozik, és már kiskoromban is mindig segítettem neki a műhelyében. Már akkor is imádtam csinálni, így nem volt kérdés, hogy követem a nyomdokait, és én is asztalosnak állok. Szeretek a két kezemmel az alapanyagokból valami különlegeset és hasznosat alkotni. Miután befejeztem a sulit, meg is alapítottuk a céget apával, és azóta megállíthatatlanul törünk előre. Egyre nagyobb az ügyfélkörünk annak köszönhetően, hogy manapság különösen nagy a kereslet az egyedi bútorokra, és mi nem csak egyedülállót adunk, hanem minőséget is.

Azonban van egy másik szolgáltatásunk is, a házhozszállítás. Egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy ezt a lehetőséget nem kínáljuk fel, mert mióta bevezettük, kétszer annyi megrendelés érkezik be, ami nagyon jó nekünk és az üzletnek is.

Ehhez azonban egy jó nagy autóra van szükség, amivel még a hatalmas ágyakat és szekrényeket is szállítani tudjuk, ráadásul egyszerre többet. A házhozszállítást nem mi, hanem az unokatestvérem végzi, aki mellékállásban a mi kis bútorfutárunk.

A szállító teherautó azonban a miénk, és nekünk kell rendben tartanunk. Nemrég szerelőnél volt az autó, mert meg kellett bütykölni rajta ezt-azt. Ekkor mondta szakember, hogy ideje lenne lecserélni a gumikat, mert már eléggé elnyűttek a régiek. Ezt mondtuk a Bercinek, a szállítónak, és ő ajánlotta, hogy ne a szerviztől rendeljük meg a dolgokat, hanem ő tud egy olcsóbb és gyorsabb megoldást, ahol az autógumi ára jóval alacsonyabb.

Ez a honlap a gumidiszkont.hu, egy olyan oldal, ahol gumikat és abroncsokat árulnak. Megmutatta nekünk ezt a weboldalt, és együtt rendeltük meg a 4 nyári gumit, hogy ha majd a saját autónk gumi szettjét is le kell cserélni, akkor mi is tudjunk innen rendelni.

A gumik között háromféleképpen lehet keresni: méret, autótípus és kulcsszó alapján. Mi az autó típus alapján kerestünk gumikat, és sokkal egyszerűbb volt, mint gondoltam. Nem értek a gumikhoz, de tényleg nagyon egyszerű használni az oldalt. 4 adatot beírunk a keresőbe az autónkról, és már ki is dobja, hogy melyik gumik szerelhetőek fel a járműre.

Igaza volt Bercinek, tényleg olcsóbb volt így megrendelni, mint a szerelőtől megvásárolni. Ráadásul, mivel dél előtt rendeltük meg, ezért már másnap átvehettük az egyik átvételi ponton. Házhozszállítási lehetőség is van, de mi nem vettük igénybe, mert Bercinek úgyis volt arrafele aznap egy fuvarja, és visszafelé jövet felvette a gumikat. Innentől már csak az volt hátra, hogy időpontot kérjünk a szervizben a felrakásra.

Tényleg pikk-pakk kézhez kaptuk az új gumikat, gyorsabb volt, mint ha máshonnan vettük volna. Amúgy az oldalon rengeteg infót és hasznos tippet kaphatunk a gumikkal és gumiabroncsokkal kapcsolatban. Megtudhatjuk, hogy mit takarnak a gumiabroncsok jelölései, mi az a sebesség index és terhelési index, valamint tippeket kaphatunk arra is, hogy hogyan érdemes tárolni a gumikat.

Ezen felül a főoldalon megtalálhatjuk, hogy mik az aktuálisan kedvenc (legtöbbet vásárolt) nyári gumik és téli gumik, hogy hol vannak az átvételi pontok és egy magyar cég az, amitől rendelünk.

Van még egy olyan lehetőség is, hogy mivel interneten rendelünk, ezért a termék kézhez kapásától számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaadhatjuk a terméket, és visszakaphatjuk az árát. Ezt ugye személyes vásárlás esetén nem tehetjük meg, tehát már ezért is érdemesebb a neten rendelni, szerintem.

A gumikat azóta gond nélkül felszerelték, és nagyon meg vagyunk elégedve a minőségével. A szerelő megmutatta nekünk azokat a jeleket, amikből észre lehet venni, hogy egy gumi már a végét járja, így mi is tudjuk majd ellenőrizni a mostanit. A szakember is azt mondta különben, hogy nagyon jó minőségű és strapabíró gumikat vettünk, és hogy jó darabig biztos, hogy nem lesz vele gond. Nagyon jó vétel volt.