Bebútorozás után babakocsit is venni kellett egy idő után

Bebútorozás után babakocsit is venni kellett egy idő után

Annak, hogy valaki kirepül a fészekből és elköltözik a szüleitől, megkezdi a nagybetűs életét, az egyik legjobb része az, hogy a saját lakrészét úgy rendezheti be, ahogy szeretné. Rengeteg olyan albérlet van, ami például bútorozatlan, de ha még vannak is bútorok, akkor is fel tudod úgy dobni a lakást a saját dolgaiddal, hogy azok segítsenek még otthonosabbá tenni a helyet.

Egy saját lakásnál pedig még jobb, hiszen ott minden bútor a tiéd, te döntöd el, milyen bútorokat veszel, hogyan rendezed be a lakásodat, és minden ilyesmi. Amikor megvettük a férjemmel a saját lakásunkat, úgy éreztem, hogy eljött az én időm, végre kreatív lehetek és berendezhetem úgy, ahogy nekünk a legjobb. A férjem mindig is rám bízta az ilyesmit. Ismerem az ízlését, tudom, mit szeret és mit nem, így nyilván sosem vettem olyasmit, ami neki ne tetszett volna. Van egy ismerősöm, aki egyedi bútorokat gyárt. Ő csinálja őket, lefesti, esetleg kidíszíti őket, ilyenekre gondolok. így aztán minden ilyen bútor teljesen egyedi lesz, neked lesz csak olyan, másnak nem.

Időközönként néha átalakítottuk a lakást, ha kicsit meguntuk, vagy eszünkbe jutott egy jobb berendezési lehetőség, vagy csak simán vettünk valami apróságot a lakásba. Aztán egy idő után rájöttünk, hogy bizony az egyik szobát ideje lesz átalakítani gyerekszobává.

A családban nagy volt az öröm, mindenki örült a picinek, a szülők már ezerrel gyűjtötték a játékokat és a babaruhákat, a párom tesója is átjött és segített bútorokat arrébb tolni és festeni. Lassan, de biztosan kész lett minden, kivéve egy dolog.

Még mindig nem volt babakocsink, pedig megbeszéltük, hogy azt nem hagyjuk az utolsó pillanatra, hiszen a babakocsi egy olyan dolog, amit nem két hétig fogunk használni, ezért mindenképp szükséges, hogy időt szánjunk annak a kiválasztására.kunert babakocsik

Elkezdtünk nézelődni a neten, de végül anyukám mutatta meg nekünk a megoldást. Jobban mondva, a kolléganője, mert az ő lánya nemrég szült és mutatta aztán anyának, milyen cuki a baba. Anya meg kiszúrta a babakocsit is. Így aztán ki is derült, hol vették a babakocsit, mert ugyebár egy jó nagymama mindent tud az unokájáról, így aztán azt is tudta, hol vették neki a babakocsit. Az én anyukám meg gondolta, szól nekem, hátha nekem is megtetszenek azok a kunert babakocsik, és akkor ez a probléma is meg van oldva.

Megnéztük aztán a férjemmel ezt a weboldalt, én az első öt percben szerintem három babakocsiba is beleszerettem, be is pánikoltam, hogyan fogok így választani közülük. A kunert babakocsik tetszettek a legjobban, és ahogy láttam a weboldalon, nyitvatartási idejük is van, így aztán a választás is könnyebb, ha élőben is látja az ember, vagy van, akitől tanácsot tud kérni az ügyben. Külön szerviz ügyintézésre is van nyitvatartás feltűntetve, ez elég bíztató, hiszen ebből következtethető, hogy ha gond van, akkor segítenek, és nem hagyják az embert magára.

Végül kinéztünk egy kék, horgolt kunert babakocsit, ami újszülött kortól akár 2-3 éves korig is használható. Több funkciós, én pont ilyet szerettem volna. Ez azt jelenti, hogy a vázára könnyedén felszerelhető a mózeskosár, a sport ülőrész és az autós hordozó is egyaránt. Ráadásul a leírásban is olvasható, hogy a fekvőrésze magasabban helyezkedik el, így a baba minden viszonyok között kényelmesen tud aludni és pihenni. Mivel könnyen lehet mozgatni a mózeskosarat is, ezért a baba mozgatása is sokkal egyszerűbb, ez pedig megkönnyíti a szülők életét is. Segítségül még azt is leírták, hogy a sport ülőrész és az autós hordozó is felszerelhetőek menetiránnyal és azzal szemben is.

A részletes leírás és a jó minőségű képek meggyőztek minket, hogy erre a kék kunert babakocsira essen a választásunk. Az oldalon van egy chatablak is, így meg is lehet őket kérdezni, ha valami nem világos. Én inkább gyorsan odatelefonáltam, hogy majd valamelyik nap mennénk és ki is néztünk egy babakocsit. Segítőkészek voltak és nagyon kedvesek, úgyhogy örülök, hogy náluk sikerült megtalálnunk ezt a babakocsit. Köszi anyu!